fbpx

Ben jij benieuwd wat een burn-out precies is?


"Hoe lang blijven we burn-out nog als een symptoom bestrijden?" Dat was de vraag die ik mezelf halverwege 2018 stelde. Het gevolg was een uitgebreid onderzoek met verrassende resultaten. Resultaten en conclusies die ik nergens anders op het internet wist te vinden. Hoe kan het dat burn-out door veel mensen ook wordt aangepakt op het niveau van burn-out? Stress wordt behandeld met stressmanagement? Wil jij ook antwoord op deze vragen?

Is de workshop iets voor jou?

'Te lang je grenzen niet aangegeven', 'teveel gedaan van wat niet bij je past', 'teveel hooi op je vork genomen' of 'niet je eigen hart gevolgd.'

Wanneer je zoekt, vraagt of googled naar en over burn-out en stress dan kom je dit het meeste tegen. Gevolgd door het advies om een flinke tijd rust te nemen en op zoek te gaan naar de dingen die je energie geven.Je bent immers opgebrand en moet je opladen en de dingen weer vinden die je energie geven.

Maar klopt dit wel? Is de mens een soort batterij? Waar zit de waarheid in al deze metaforen? Of zijn de metaforen juist het probleem?

Heb jij (soms) last van stress? Bijna een burn-out gehad of zit je er midden in? Of geef je leiding aan een team en wil je weten hoe je hier mee om moet gaan en wat je het beste kan doen?

Doe dan mee! Tijdens deze avond gaan we kijken hoe een symptoommaatschappij het beeld alleen maar ingewikkelder maakt, wat er daadwerkelijk aan ten grondslag ligt en wat we kunnen doen om hier mee aan de slag te gaan.

quote-left

Pieter vertelde met veel passie en overgave over zijn ontdekkingstocht naar antwoorden over de oorzaak van een burn-out. Hij heeft dit thema helemaal uitgeplozen en ontrafeld, en is tot een mooie conclusie gekomen... ik vind Pieter een prachtig authentiek mens, die zijn kwetsbaarheid durft te laten zien, wat hem heel krachtig maakt en daardoor durf ik dit het ook te doen. Op een mooie liefdevolle manier maakt hij connectie en dat voel je tijdens de workshop, ik zou zeggen: ga het ervaren, het is het waard!

quote-right

Bettina


quote-left

Pieter is een heel inspirerende persoonlijkheid die zijn kennis heel goed en gedegen overbrengt zonder ook maar één saai moment in zijn trainingen. Alles is tot in de puntjes voorbereid en hij heeft antwoord op alle vragen die je stelt. Kamp je als werkgever met ongemotiveerd en niet bevlogen personeel? Of ben je als werknemer op zoek naar een personal coach? Dan ben je bij Pieter aan het allerbeste adres om jezelf en je bedrijf te laten verbeteren!

quote-right

Yaïr

Vastgoedbeheerder

Wat leer je tijdens deze avond?

  • Waarom burn-out zo'n vaag begrip is
  • Waarom herstel soms zo enorm lang duurt
  • Wat er écht aan de hand is bij een burn-out
  • Wat je kan doen om snel weer energie te krijgen
  • Hoe je een burn-out voorkomt
  • Hoe je anderen in jouw omgeving kan helpen

Burn-out & eenzaamheid workshop w/ BRAVICO

Details:
Datum: donderdag 7 november
Tijd: 19.00 tot 21.30
Prijs: €25,-
Gratis koffie & thee

De geheimen van burn-out - Big Burn-out Breakdown avondworkshop

Details:
Datum: n.n.b.
Tijd: 19.30 tot 21.30
Prijs: €25,-
Gratis koffie & thee

quote-left

Ik heb bij Pieter een 3-daagse workshop gevolgd. Een ware eyeopener waarbij je veel inzicht verkrijgt in het omgaan met gesprekspartners en leert hoe je een win-win voor beide 'partijen' kunt halen uit elk (zakelijk of privé) gesprek. Pieter is een enthousiaste coach en een 'mensen-mens' die in zijn training veel praktijkvoorbeelden en anekdotes aanhaalt. Daardoor ontstaat niet alleen een leerzame maar ook een heel interactieve en waardevolle training.

quote-right

Monique

Ondernemer en SEO-tekstschrijver

Pieter Wijtenburg Career Life Coaching

Over mij


Het afgelopen jaar heb ik een heleboel research naar burn-out gedaan. En als mij één ding duidelijk is geworden - op basis van een gigantische hoeveelheid berichten die ik in de afgelopen maanden heb ontvangen - is dat er een heleboel onzin in de wereld te vinden is als het over burn-out gaat. En dat maakt het niet per se duidelijker voor de mensen die geholpen willen worden en een oplossing zoeken..

Ik geloof dat het anders kan. Ik kijk niet naar burn-out of de symptomen als het probleem, maar een uiting van het oorspronkelijke probleem. Een probleem waarvan vaak wordt gezegd dat we niet weten wat dat probleem is.

Als Master Coach en NLP (master)practitioner help ik mensen de oorzaak te vinden. Zodoende werd al snel duidelijk dat er patronen te zien waren. Die patronen gecombineerd met een hoop onderzoek is de basis geworden van wat ik 'The Big Burn-out Breakdown' noem. Ik neem jou mee in de verhalen en de uitleg van burn-out, symptomen en angst.

Coachlocatie:
Van Oldenbarneveldtstraat 48C
1052 KC Amsterdam

Contact?
Email: pieter@pieterwijtenburg.nl
Telefoon: 06-48888434