THIS IS ME

NOT YOUR AVERAGE COACH

ME

Even wat bananen gooien. Human need #7. Niks mis mee.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden bij het realiseren van hun persoonlijke visie en de bedrijfscultuur in Europa hier in mee te nemen, want daar zijn we nog lang niet. Op die manier wil ik een nieuwe beweging op gang brengen waarbij de visie van professionals en ondernemers de basis wordt van de toekomst.

 

"Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself." -- Leo Tolstoy

 

Ik geloof erin dat iedereen in staat is om op zijn of haar manier een stempel te drukken op de wereld. Ik geloof er tegelijkertijd ook in dat wanneer je een stempel op de wereld wilt drukken, je eerst een stempel moet maken. En dat ben jijzelf en kan niemand anders dan jijzelf.

Te vaak zijn we gefocust op hoe we iets willen veranderen, dat we uit het oog verliezen dat wij degene zijn die de verandering eerst moeten doorgaan. Of dat een geheel bedrijf is, of een individu. Pas dan wordt namelijk duidelijk WAT het is wat we willen veranderen en WAAROM die verandering plaats moet vinden.

Vier jaar geleden wist ik echt niet wat ik wilde doen. Ik had een prima full-time baan met leuke collega's en organiseerde dance-evenementen ‘on the side’, maar het gaf me niet de voldoening waar ik naar op zoek was.

Dus wat doet een mens dan: die gaat op zoek. Ik verslond boeken en seminars om maar een glimp te krijgen van het goede leven. Als er een succesformule bestond dan zou ik hem vinden. Maar onderweg ontdekte ik dat iedereen zijn eigen succesformule had en er geen universele shortcut was.

De kracht zat hem ook helemaal niet in de shortcut… Ik had zoveel plezier in het leren van alle nieuwe lessen. Het bezoeken van seminars over totaal nieuwe onderwerpen. Ik realiseerde me dat het niet ging om een shortcut naar een of ander walhalla, maar dat de charme hem juist zat in de creatie en realisatie van jouw eigen persoonlijke visie.

Het dagelijkse proces waarin je groeit als persoon en tegenslagen overwint. Waardoor je uiteindelijk in staat bent om steeds meer bij te dragen aan anderen - op welke manier dan ook - om zo jouw nalatenschap te creëren.

Na allerlei trainingen (o.a. in Neuro-linguïstisch Programmeren en van Tony Robbins, Remco Claassen en Lewis Howes) was het tijd voor de next step towards my vision: ik nam ontslag en startte mijn eigen bedrijf.

Dat is waar ik nu aan werk. Ik coach en train ondernemers en professionals richting hun visie van succes. Of je nu jouw maximale potentieel wilt bereiken in jouw leven, een impact wil hebben op de wereld met jouw bedrijf of jouw passie wilt vinden in je werk. Het zijn allemaal bouwstenen die je tegenkomt als je jouw persoonlijke visie gaat realiseren.

Omdat ik persoonlijk heb ervaren hoe groot de verandering in jouw leven gaat zijn hierdoor en de resultaten die ik wekelijks zie, kan ik niet wachten om samen aan de slag te gaan!

Benieuwd hoe ik waarde kan toevoegen aan jou of jouw bedrijf? Let's talk!

VRIJBLIJVEND STRATEGIE GESPREK?

Cool, let's talk!