THIS IS ME

NOT YOUR AVERAGE COACH

ME

Even wat bananen gooien. Human need #7. Niks mis mee.

Mijn missie is om een wereld te creëren waarin iedereen werkt aan wat ze écht belangrijk vinden en op die manier een positieve bijdrage leveren aan anderen en de wereld.

"Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself." -- Leo Tolstoy

Ik geloof erin dat iedereen in staat is om op zijn of haar manier een stempel te drukken op de wereld. Ik geloof er tegelijkertijd ook in dat wanneer je een stempel op de wereld wilt drukken, je eerst een stempel moet maken. En dat ben jijzelf en kan niemand anders dan jijzelf.

Te vaak zijn we gefocust op hoe we iets willen veranderen, dat we uit het oog verliezen dat wij degene zijn die de verandering eerst moeten doorgaan. Of dat een geheel bedrijf is, of een individu. Pas dan wordt namelijk duidelijk WAT het is wat we willen veranderen en WAAROM die verandering plaats moet vinden.

Op mijn 27e kwam ik tot de conclusie dat ik een pad aan het bewandelen was dat anderen voor me hadden gecreëerd. Omdat ik niet wist welk pad ik zelf in wilde slaan, heb ik altijd genoegen genomen met de kansen die zich op dat moment voordeden. Maar de gedachte dat dat nog 40 jaar lang door zou gaan maakte me angstig en ongelukkig. Op dat moment besloot ik alles op alles te zetten om erachter te komen hoe mijn toekomst eruit zou gaan zien en hoe ik die zelf vorm kon gaan geven.

Ieder boek wat ik las gaf iets meer houvast in een voor mij nieuw en nog bedekt terrein. Maar het ontdekken daarvan bracht me zoveel. Ik kreeg steeds meer controle over mijn eigen gedachten en merkte dat mijn eigen verandering ervoor zorgde dat alles om me heen veranderde. Omdat dit me zo enorm inspireerde ging ik op zoek naar verdieping. Via opleidingen en trainingen (o.a. NLP, Tony Robbins, Remco Claassen, Wim Hof, Lewis Howes) leerde ik steeds meer en meer over mezelf, over anderen en hoe we onszelf zo enorm goed voor de gek kunnen houden.

Inmiddels breng ik alles wat ik heb geleerd in de praktijk. Ik wil werken aan een mooiere wereld; en om mijn doel na te streven is niemand anders verantwoordelijk dan ikzelf. Maar door mensen te helpen hetzelfde te doen, wil ik een beweging tot stand brengen die nog ver buiten mij zijn nasleep kent.

MIND YOU - ik ben Internationaal gecertificeerd als NLP Master Practitioner