THIS IS WHAT I DO

NOT YOUR AVERAGE WAY UP

"If you don't design your own life plan, chances are you'll fall into someone else's plan. And guess what they have planned for you? Not much." - Jim Rohn

Alleen jij weet wat jouw beste, eerstvolgende stap moet zijn en binnen welk gebied dat is. Samen werken we aan het bijdragen aan een betere wereld, maar op welk vlak dat voor jou is - is aan jou. Je krijgt de bouwstenen om te groeien en om te bouwen aan iets nieuws, zodat je niet het gevecht aan hoeft te gaan met wat is al geweest. Het is geen zweverig gedoe of vage trucs, maar tools om een wezenlijk verschil te maken in jouw eigen leven en in dat met een ander.

TRAINING

In de moderne wereld van vandaag wordt er meer van ons gevraagd dan ooit te voren. Er wordt van ons verwacht dat we in korte tijd carrière maken, dat we ons gedragen naar de sociaal maatschappelijke norm en we precies weten waar we naartoe willen met ons leven en daar een kant en klaar plan voor hebben. Er wordt verwacht dat we weten wat er gebeurt in de politiek, dat we een mening hebben over het opvangen van vluchtelingen en dat we een goed gevulde sociale agenda hebben. De vraag is alleen: wie verwacht dit van ons? Wanneer zijn we begonnen het leven te leiden volgens deze onzichtbare norm? En wanneer is het goed genoeg?

MEER INFO

COACHING

Verandering vindt niet plaats door meer te doen van wat niet werkt, maar door iets te doen wat je nog niet eerder hebt geprobeerd. Daarom werk ik liever kort en intensief, dan langdurig en oppervlakkig. Hierdoor is resultaat al snel merkbaar en kan je meteen aan de slag met jouw eigen plan.

MEER INFO

WORKSHOP

Voor iedereen die wil proeven van wat verantwoordelijk en leadership in jouw leven kan betekenen, geef ik samen met mijn trainers 1 x per maand een workshop.

WHY? Omdat iedereen dit zou moeten doen.

WHAT? Waar ik op dat moment zin in heb.

MEER INFO

ZIJ GINGEN JE VOOR

TRAINING.

 • Weten wie je bent. Zelfbewustzijn: niets is belangrijker dan dat. Wanneer je je klaar wilt maken om stappen te zetten in een nieuwe richting, moet je wel verdomd goed weten vanaf waar je vertrekt. Waar sta jij op dit moment?
 • Weten wat je wilt. Om te weten welke dingen je op korte termijn moet gaan doen, is het belangrijk te beginnen met het einde in zicht. Waar wil jij naartoe werken in 10 - 15 - 20 jaar?
 • Bijdragen aan de ander. Een essentieel onderdeel om jouw eigen levensvisie compleet te maken. Bijdragen aan iets wat groter is dan jijzelf, maakt dat je meer voldoening ervaart in je leven. Je maakt niet alleen je eigen leven beter, maar ook die van anderen.

COACHING.

 • Waar sta je nu: we kijken waar je je bevindt, waar je tegenaan loopt of wat je beter wilt doen.
 • Waar wil je naartoe: je hoeft niet 1,5u op een bank te liggen en in je verleden te graven. We springen snel over naar hoe je het anders wilt. Daar moet je het immers mee gaan doen.
 • Wat houd je tegen: alle obstakels die we tegen komen halen we onderuit.
 • Wat ga je doen: we maken alles duidelijk en concreet, zodat je meteen kan vlammen zodra je de deur uit loopt.
 • Go!

KLAAR VOOR RESULTAAT?

BOEK NU JOUW SESSIE

Boek je sessie

Bedankt voor je interesse. Vul hieronder je gegevens in en ik neem binnen 24 uur contact je op.

WORKSHOP.

 • Ben je op zoek naar verdieping? Tijdens de workshop staat er steeds één onderwerp centraal. Zo word je steeds beter in een onderwerp dat jou echt aanspreekt.
 • Wil je jezelf verder ontwikkelen? Alleen informatie leren is niet genoeg. Wat ga je ermee doen? Tijdens de workshop breng je de theorie meteen in de praktijk!
 • Heb je een drukke agenda? Wie niet... maar 2,5 uur op een donderdagavond moet er wel van af kunnen toch?
 • Ben je nog goed bezig? Prioriteitencheck, nieuwe carrière doelen, tools voor je social skils of je vertrouwen nog verder opkrikken. Die dingen moeten ook af en toe gebeuren.