PERSONAL COACHING

RESULTAATGERICHT WERKEN AAN JOUW PERSOONLIJKE VISIE

Plan een vrijblijvend strategiegesprek

JOUW LEVEN, CARRIÈRE OF BEDRIJF NAAR HET VOLGENDE NIVEAU!?

Let's go! Het is tijd om jouw persoonlijke visie te realiseren.

Jij wil concreet kunnen werken aan de dingen die voor jou belangrijk zijn. Met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Of dat nu in je eigen onderneming is of op de werkvloer.

Zelfs als je al op weg bent kan je nog steeds met regelmaat vastlopen of verdrinken in de hoeveelheid werk. Ik begeleid jou zodat je in korte tijd optimaal kan presteren en je doelen bereikt.

Het creëren en realiseren van jouw visie is de uitgangspositie van het traject.

Wat gaan we doen?

 • 8 coachingsessies gericht op jouw ontwikkeling of die van jouw bedrijf;
 • 2,5 daagse training samen met de andere trajectdeelnemers;
 • werkboek om jouw visie en doelen glashelder te krijgen;
 • tussentijds telefonisch contact om tussen de sessies door de juiste focus te houden;
 • accountability, een stok achter de deur.

VRIJBLIJVEND STRATEGIE GESPREK?

Cool, let's talk!

PROGRAMMA & INHOUD

Coaching

De 1 op 1 coaching sessies zijn intensief en krachtig. We brengen jouw visie en doelen in kaart en werken vervolgens gedurende enkele maanden aan de stappen die gezet moeten worden zodat jij meetbare resultaten boekt en merkbare veranderingen doormaakt!

Welke dingen je vandaag ook nog tegenhouden om die stappen te zetten: de rem gaat eraf zodat jij gas kan gaan geven!

2,5 daagse training

Een paar keer per jaar organiseer ik een 2,5 daagse training die jou de tools geeft om op daily base stappen te blijven zetten. Deze tools zorgen ervoor dat jij na het traject zelfstandig verder kan en precies weet hoe je jouw visie verder kan optimaliseren. Daarnaast leer je hoe je effectiever kan communiceren met jouw sociale omgeving, klanten en collega's zodat jouw visie leefbaar wordt in jouw omgeving.

De training volg je samen met de andere deelnemers van het coachingstraject. Op die manier ontmoet je like-minded people die in dezelfde situatie zitten.

Tijdsinvestering

Het traject volg je op jouw eigen tempo. Samen maken we aan het begin een indicatie van welke doelen je wanneer wilt behalen en op basis daarvan maken we een planning. Gemiddeld duurt het traject 4 á 5 maanden.

Werkboek 'Jouw persoonlijke visie'

Wanneer je aan het traject begint ontvang je een werkboek waarin je alles bij kan houden wat we bespreken en welke doelen jij voor jezelf hebt gesteld. Wat goed gaat en wat nog beter kan.

In het werkboek staan opdrachten uitgebreid met theorie welke je parallel aan jouw coachingstraject kan gebruiken om nog meer helderheid en houvast voor jezelf te creëren, wat ervoor zorgt dat we sneller en concreter te werk kunnen gaan in de 1 op 1 sessies.

Uiteindelijk wordt dit jouw persoonlijke (log/dag)boek voor deze paar maanden.

Telefonisch contact & accountability

Om iedere keer te wachten tot de volgende sessie is niet nodig. We gaan samen een aantal maanden aan de slag en dat betekent niet dat je alleen coachingsessies afneemt. Ook daar buiten sta ik voor je klaar wanneer nodig. Loop je even vast? Dan zou het zonde zijn om weken te moeten wachten tot de volgende sessie. Gewoon even bellen dus!

Daarnaast maken we afspraken wat er gaat gebeuren en ben ik jouw stok achter de deur.

Limited seats

Let op! Vanwege de tijd die ik wil besteden aan de lopende coachees is het aantal plekken hiervoor beperkt. Voor dit traject heb ik slechts 10 plaatsen beschikbaar.

WAT KOST HET JE ZOALS JE NU BEZIG BENT?

De professionals en ondernemers die jou voorgingen waren stuk voor stuk enthousiast. Waarom?

Ze gingen naar huis met een inspirerende persoonlijke visie. Ze hebben nu concrete doelen waar ze aan werken. De ogenschijnlijke obstakels werden omgezet in nieuwe mogelijkheden. En ze werken vanuit een helder en duidelijk stappenplan.

En ondanks dat iedereen het anders ervaart zijn dit de reacties die ik terugkrijg:

 • Meer rust
 • Meer energie
 • Meer vrijheid
 • Meer duidelijk- en helderheid
 • Beter in m'n vel zitten

ZIJ GINGEN JE VOOR

De training IK & Leiderschap triggerde mij om een vervolgafspraak te plannen. Wat mij vooral aanspreekt is het enthousiasme waarmee Pieter zijn trainingen geeft, zijn open houding en vermogen zich in te leven in mijn eigen situatie en behoefte. In een kort maar krachtige vervolgsessie heeft Pieter - middels het stellen van de juiste open vragen - mij zelf na laten denken over de weg die ik wil bewandelen om mijn persoonlijke droom te verwezenlijken. Dank daarvoor. Als ik ergens op de weg stil kom te staan bel ik je op en anders tot over 7 jaar!

Eva

Pieter is een heel inspirerende persoonlijkheid die zijn kennis heel goed en gedegen overbrengt zonder ook maar één saai moment in zijn trainingen. Alles is tot in de puntjes voorbereid en hij heeft antwoord op alle vragen die je stelt. Kamp je als werkgever met ongemotiveerd en niet bevlogen personeel? Of ben je als werknemer op zoek naar een personal coach? Dan ben je bij Pieter aan het allerbeste adres om jezelf en je bedrijf te laten verbeteren!

Yaïr

Pieter heeft mij in één coachingsessie een heel verhelderend inzicht gegeven in gedachten waarmee ik mijzelf onnodige stress bezorg en ook mijn groei en werkplezier belemmer. De manier waarop was heel prettig: al coachend, door rake vragen te stellen, liet Pieter mij zélf ontdekken waar de kern van het probleem zat, en hoe ik dit kan verbeteren. Deze ene sessie heeft mij een heel waardevol inzicht gegeven, waar ik nu dagelijks plezier van heb!

Sanne

Binnen één coachingsessie van Pieter ben ik tot diepe inzichten gekomen over bepaalde beperkende gedragspatronen, waar ik zelf nooit eerder bij stil had gestaan. Na het verkrijgen van deze zeer waardevolle inzichten waren de benodigde vervolgacties na de sessie voor mij volledig concreet, duidelijk en uitvoerbaar. In zeer korte tijd heb ik hierdoor een aantal mentale obstakels doorbroken waardoor ik nu meer persoonlijke vrijheid ervaar!

Pjotr

PRIJS

€1250,- *

 • 8 coachingsessies
 • 2,5 daagse training
 • Werkboek 'Jouw persoonlijke visie'
 • Tussentijds telefonisch contact
 • Persoonlijke stok achter de deur

* prijs is excl BTW voor ondernemers en bedrijven en incl BTW voor particulieren. Het bedrag is in 2018 nog op te geven als studiekosten bij de belasting.

LATEN WE SAMEN BESPREKEN WAT DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOU ZIJN!

Plan een online sessie