THIS IS WHY

BECAUSE YOU ARE A SELF-FULFILLING PROPHECY

WAAROM

250.000 jaar evolutie heeft ervoor gezorgd dat we zijn verschoven van fysieke overleving naar mentale overleving. In een wereld waar we alles tot onze beschikking hebben, zijn steeds meer mensen gevoelsmatig aan het vechten voor hun leven; burn out, stress, angst en onvrede. We zijn niet meer bang voor tijgers, maar voor presteren en niet voldoen aan de norm van onze sociale bubbel.

Immers, vanaf het moment dat we op deze wereld komen worden we - bewust en onbewust - beperkt in energie, creativiteit en gestuurd ons te conformeren aan de huidige maatschappij. Aan de bekende standaard en het ‘goedgekeurde’ keurslijf binnen ieders sociale omgeving. We beginnen hierdoor niet alleen steeds meer op elkaar te lijken, maar we gaan ons ook gedragen naar de wensen van anderen in plaats van die van onszelf. We laten ons leiden door wat ons overkomt in plaats van bewuste keuzes te maken.

Als je in staat bent verantwoordelijkheid te nemen over wie je bent, de gebeurtenissen die je meemaakt en leiderschap in jouw leven te pakken; maakt dat je niet alleen een sterker mens, maar kun je ook gevoelsmatig vechten voor het juiste. En zo werkelijk bijdragen aan de wereld om je heen en jouw idealen nastrevem.

HORIZON

Wat zou het fucking briljant zijn als we allemaal voor de volle 100% gaan voor de dingen die ons inspireren in het leven; die écht belangrijk voor ons zijn. Dat we dit nastreven én bereiken terwijl we een bijdrage leveren aan anderen en de wereld als groter geheel. Waar we worden gedreven door onze intrinsieke motivatie en we ons laten fascineren en inspireren. Waar we als mensen naar elkaar toe groeien en open staan voor het onbekende - in plaats van als sociale kringen van elkaar af, gevoed door angst. Waardoor we elkaar als mens leren kennen zonder dat we oordelen op basis van aannames. Dat we samen de toekomst vormgeven en bijdragen aan een mooiere samenleving.

MISSIE

Zoveel mensen willen de wereld veranderen, maar niemand denkt eraan zichzelf te veranderen. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen in te laten zien dat ze zélf dingen kunnen creëren. Dat het leven maakbaar is, mits je gelooft in jouw eigen bijdrage daarin. Door ze verder te laten kijken dan wat hun sociale bubbel ze aanreikt, daarbuiten verbindingen aan te gaan en af te rekenen met stigmatisering. Grenzen bestaan niet, die leg je jezelf op.

WAT IK DOE

TRAINING.

Ready? Start, GO!

In mijn trainingen geef ik je de tools om op een daily base baas te zijn over wie je bent, wat je doet en hoe je dat doet. Dat heb ik het niet alleen over self empowerment, maar vooral over hoe het je als mens gelukkig maakt.

De vorm is aan jou. Ik geef trainingen aan groepen, individueel, meerdaags of enkel; you name it. Maar mocht je een suggestie kunnen gebruiken, stel ik je het volgende voor:

MEER INFO

COACHING.

In de coaching-sessies open je deuren die voorheen gesloten waren, ga je ontdekken wat je niet eerder had gezocht en ga je zeker niet met bullshit naar huis. Geen jarenlange psychotherapie of empoweryoga, jij gaat direct aan de slag. Het liefst gisteren.

Wat gaan we doen? That's up to you, als je maar gemotiveerd bent. We starten met waarom jij denkt dat je hier bent. Waarom jij dat als probleem ervaart, wat het alternatief is en hoe je dat gaat bereiken.

Hoe ik dat doe? In mijn coaching gebruik ik naast mijn eigen ervaring, overwegend NLP, clean language, timeline therapy & Human Needs psychology.

MEER INFO