THIS IS WHY

BECAUSE YOU ARE A SELF-FULFILLING PROPHECY

WAAROM

Vanaf het moment dat we op deze wereld komen worden we - bewust en onbewust - beperkt in energie, creativiteit en gestuurd ons te conformeren aan de huidige maatschappij. Aan de bekende standaard en het ‘goedgekeurde’ keurslijf binnen ieders sociale omgeving. We beginnen hierdoor niet alleen steeds meer op elkaar te lijken, maar we gaan ons ook gedragen naar de wensen van anderen in plaats van die van onszelf. We worden ingezet om de visie van andere mensen (of een bedrijf) te vervullen en niet die van onszelf.

Als je in staat bent verantwoordelijkheid te nemen om jouw persoonlijke visie te realiseren; maakt dat je niet alleen een sterker mens, maar kun je ook gevoelsmatig vechten voor het juiste. En zo werkelijk bijdragen aan de wereld om je heen en jouw idealen nastreven.

HOE IK HET ZIE

Ik zie een wereld voor me waar mensen ten volle voldoening halen uit het werk wat ze doen en waar ze elkaar op die manier inspireren en aanvullen. Waar mensen bezig zijn om hun persoonlijke visie te realiseren voor zichzelf en de mensen om hen heen.

Een wereld waar we als mensen naar elkaar toe groeien en open staan voor het onbekende - in plaats van als sociale kringen van elkaar af, gevoed door angst. Waardoor we elkaar als mens leren kennen zonder dat we oordelen op basis van aannames. Dat we samen de toekomst vormgeven en bijdragen aan een mooiere samenleving.

Ik geloof dat het realiseren van een persoonlijke visie ons als mens zoveel geeft, dat wij zelf ook een andere kijk op de wereld krijgen. Wij gaan de mensen om ons heen benaderen met enthousiasme en positiviteit en zien meer kansen en mogelijkheden.

HOE IK DAT DOE

Mijn missie is om iedereen ter wereld de kans te geven om hun eigen persoonlijke visie te realiseren.

Door persoonlijke begeleiding, training en onderwijsprogramma's te faciliteren, maar ook door de bedrijfscultuur hier in mee te nemen. Op die manier wil ik een nieuwe beweging op gang brengen waarbij de visie van mensen wereldwijd de basis wordt van de toekomst.

Door donaties aan Pencils of Promise wil ik kinderen in ontwikkelingslanden de mogelijkheid geven om een visie te ontwikkelen d.m.v. onderwijs.

Fase #1: Verspreiden van boodschap en realisatie door coaching en training van professionals en ondernemers.
Opbouwen van Pencils of Promise Team.

Fase #2: Samenwerkingen met onderwijsinstellingen om programma('s) in onderwijs op te nemen.
Bouwen van school i.s.m. Pencils of Promise.

Fase #3: Uitbreiding van samenwerkingen (internationaal) en persoonlijke visie festival.
Eigen for-purpose organisatie voor (visie-georiënteerd) onderwijs.

WAT IK DOE

COACHING.

De beste investering die je in jezelf kan doen als professional of als ondernemer.

Tijdens een 1 op 1 traject gaan we samen aan de slag om te kijken wat er voor jou moet gebeuren om in lijn met jouw visie te gaan leven. Jij weet straks beter dan ooit waar jij of jouw bedrijf voor staat, hoe je je doelen bereikt en ervaart daardoor meer helderheid en energie.

Geen duidelijke visie? Gaan we aan werken! Geen concreet plan? Gaan we fixen. Zie je even geen mogelijkheden? Gaan we creëren!

Benieuwd hoe ik waarde kan toevoegen aan jou of jouw bedrijf? Let's talk!

MEER INFO

TRAINING.

Hoe creëer je jouw persoonlijke of zakelijke visie? Waar begin je? En hoe richt je je leven in om in lijn te leven met jouw visie?

Dit zijn de vragen die we behandelen tijdens de training 'Your Personal Vision -- Persoonlijk leiderschap vanuit jouw horizon'. Een training die je de tools geeft om op dagelijkse basis de stappen te zetten om jouw succes te realiseren.

Een training als jij meer helderheid, impact, groei en inzicht wilt voor jezelf, jouw bedrijf of personeel.

MEER INFO

VRIJBLIJVEND STRATEGIE GESPREK?

Boek jouw online sessie