fbpx

Word de held als het gaat om burn-out en angst!

BURN-OUT WORKSHOPS

LEER EEN BURN-OUT TE BEGRIJPEN

ONTDEK HOE JE ERMEE OMGAAT VOOR JEZELF EN ANDEREN

CREËER EEN BURN-OUT PROOF OMGEVING VOOR JEZELF

IS DE WORKSHOP IETS VOOR JOU?

'Te lang je grenzen niet aangegeven', 'teveel gedaan van wat niet bij je past', 'teveel hooi op je vork genomen' of 'niet je eigen hart gevolgd.'

Wanneer je zoekt, vraagt of googled naar en over burn-out en stress dan kom je dit het meeste tegen. Gevolgd door het advies om een flinke tijd rust te nemen en op zoek te gaan naar de dingen die je energie geven.Je bent immers opgebrand en moet je opladen en de dingen weer vinden die je energie geven.

Maar klopt dit wel? Is de mens een soort batterij? Waar zit de waarheid in al deze metaforen? Of zijn de metaforen juist het probleem?

Heb jij (soms) last van stress? Bijna een burn-out gehad of zit je er midden in? Of geef je leiding aan een team en wil je weten hoe je hier mee om moet gaan en wat je het beste kan doen?

Doe dan mee! Tijdens deze avond gaan we kijken hoe een symptoommaatschappij het beeld alleen maar ingewikkelder maakt, wat er daadwerkelijk aan ten grondslag ligt en wat we kunnen doen om hier mee aan de slag te gaan.

BEN JIJ BENIEUWD WAT EEN BURN-OUT PRECIES IS?

"Hoe lang blijven we burn-out nog als een symptoom bestrijden?" Dat was de vraag die ik mezelf halverwege 2018 stelde. Het gevolg was een uitgebreid onderzoek met verrassende resultaten. Resultaten en conclusies die ik nergens anders op het internet wist te vinden. Hoe kan het dat burn-out door veel mensen ook wordt aangepakt op het niveau van burn-out? Stress wordt behandeld met stressmanagement? Wil jij ook antwoord op deze vragen?

Wat leer je tijdens deze avond?

  • Waarom burn-out zo'n vaag begrip is
  • Waarom herstel soms zo enorm lang duurt
  • Wat er écht aan de hand is bij een burn-out
  • Wat je kan doen om snel weer energie te krijgen
  • Hoe je een burn-out voorkomt
  • Hoe je anderen in jouw omgeving kan helpen

DE GEHEIMEN VAN BURN-OUT - BIG BURN-OUT BREAKDOWN AVONDWORKSHOP

Details:
Data voor 2020 worden binnenkort bekend gemaakt
Tijd: 19.30 tot 21.30
Prijs: €25,-
Gratis koffie & thee

BURN-OUT & EENZAAMHEID WORKSHOP W/ BRAVICO

Details:
Datum in 2020 wordt later bekend gemaakt
Tijd: 19.00 tot 21.30
Prijs: €25,-
Gratis koffie & thee

over mij

Het afgelopen jaar heb ik een heleboel research naar burn-out gedaan. En als mij één ding duidelijk is geworden - op basis van een gigantische hoeveelheid berichten die ik in de afgelopen maanden heb ontvangen - is dat er een heleboel onzin in de wereld te vinden is als het over burn-out gaat. En dat maakt het niet per se duidelijker voor de mensen die geholpen willen worden en een oplossing zoeken..

Pieter Wijtenburg Career Life Coaching