fbpx

Over perfectionisme en leven vanuit vertrouwen met Astrid Davidzon

Podcast

0  comments

LEREN LEVEN VANUIT VERTROUWEN
MET ASTRID DAVIDZON

11 MAART 2020

Eind 2018 kreeg ik van Astrid de uitnodiging om in haar podcast 'Zon in je leven' als gast te komen om te praten over mijn visie op burn-out. Sindsdien hebben we contact en het is mij dan ook een enorm genoegen dat we nu de rollen om kunnen draaien.

Astrid is schrijfster van het boek 'Prima is perfect', hypnotherapeut en heeft een online academie waarin ze mensen begeleidt naar een mooier en intenser leven. Daarnaast heeft ze haar eigen podcast en een online community.

Als zelfbetiteld ex-perfectionist heeft Astrid zich jarenlang hard gemaakt om perfectionisten te leren hoe ze het perfectionisme los kunnen laten. En toch lijkt ze daar inmiddels iets op terug te komen.

Tegenwoordig deelt ze haar ervaringen in haar online community met duizenden mensen openhartig en juist dat stuk van Astrid waardeer ik enorm en is ook één van de eerste dingen die ik aan haar vraag. Stelt ze zich bewust zo open en kwetsbaar op?

In deze podcast ga ik met Astrid in gesprek over - natuurlijk - haar boek 'Prima is perfect, in 5 stappen je perfectionisme loslaten' en of ze het nog wel eens is met wat ze heeft geschreven en wat haar definitie van perfectionisme (tegenwoordig) is.

Astrid vertelt hoe ze anders in het leven is gaan staan nadat ze 2 tia's kreeg. Hoe ze omgaat met de angst voor afwijzing en hoe ze haar levensmissie ontdekte.

We hebben het over spiritualiteit, meditatie en waarom ze een maand lang oncomfortabel lang is gaan mediteren en het resultaat daarvan.

Uiteindelijk is dit een gesprek gehad wat ik persoonlijk heel erg tof vond, omdat we allebei open delen over onze ervaringen met meditatie, emotie, energie en spiritualiteit.

Dus ik wens je enorm veel plezier met dit gesprek!

Geniet van je dag,

Pieter

Luister, kijk en abonneer

Aboneer je op de podcast via jouw favoriete podcast app:

Boek van Astrid

Bewustzijnslevels van Hawkins

Tags

angst, burnout, emotie, energie, joe dispenza, meditatie, perfectionisme, spiritualiteit


Andere podcasts die je waarschijnlijk tof vindt!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Resultaat komt na actie

Schrijf je in voor mijn wekelijkse dosis zelfontwikkeling. Met toffe inzichten, gezonde inspiratie & podcast updates. Geen spam. Alleen goede stuff.

>