fbpx

HAAL WEER VOLDOENING EN PLEZIER UIT JE WERK EN LEVEN!

Met een persoonlijke en pragmatische aanpak ontdek jij wat bij je past en creëren we een stip op de horizon. Vanuit daar wordt jouw richting, motivatie en toekomst helder.

dit ben jij

VRAAG JIJ JE STEEDS AF OF 'DIT HET NOU IS'?

 • Mis je voldoening in je werk en je leven en wil je graag iets meer betekenen?
 • Heb je een leuke baan, goed sociaal leven, maar mis je nog iets?
 • Vraag je jezelf af of het leven niet meer te bieden heeft dan dit?


 • Ben je druk, gestrest of juist verveeld en wil je nieuwe stappen zetten?
 • Weet je niet hoe je erachter moet komen wat jou talent of passie is?
 • Weet je dat zo langer doorgaan geen zin heeft en zoek je een nieuwe weg?

coachtraject

dit gaan we doen

Stap 1 - Vrijblijvend intakegesprek

Een gesprek van 60 minuten gericht op de kennismaking, het helder krijgen van het probleem en een eerste stap in het concretiseren van doelstellingen voor de samenwerking.

Stap 2 - Creëer jouw stip op de horizon

De meeste boeken schrijven allemaal hetzelfde: 'begin met het einde in zicht'. Kortom: staar je (nog) niet dood op de eerstvolgende stap zonder je weet waar je wilt eindigen. Door een stip op de horizon te creëren werken we van eind naar begin in plaats van andersom.

Stap 3 - concreet stappenplan

Vanuit jouw eindpunt maken we een concreet actieplan gericht op de komende jaren. Vervolgens kijken we welke doelgerichte stappen jij nu al kan gaan zetten om alvast in de richting te bewegen waar jij naartoe wilt en tackelen we de obstakels die nog in de weg liggen.

Stap 4 - geniet van het resultaat

Jij hebt opnieuw helder voor ogen waar het om draait voor jou. Je voelt meer vertrouwen, rust en energie. En je ziet de toekomst met een goed gevoel tegemoet.

Gratis intakegesprek

Het eerste gesprek is vrijblijvend. Daarin kunnen we kennismaken en een plan opstellen. Want uiteraard is het belangrijkste dat jij er een goed gevoel bij hebt.

Persoonlijke oefeningen

Tussen de sessies door breng jij de (nieuw) geleerde inzichten het liefst meteen in de praktijk. Deze vul ik aan met oefeningen die precies aansluiten bij jouw stap.

Tussentijdse ondersteuning

Samen gaan we een traject aan die niet alleen bestaat uit de coachsessies. Daarbuiten ben ik ook bereikbaar voor jou om te sparren als je vastloopt.

testimonials

wat anderen zeggen

Pieter heeft me door middel van coaching een heel verhelderend inzicht gegeven waarmee ik mezelf onnodige stress bezorgde en ook mijn groei en werkplezier belemmerde. De manier was heel aangenaam: door specifieke vragen te stellen, liet Pieter mij zelf ontdekken waar de kern van het probleem zat en hoe ik het kon verbeteren.

Sanne ... Arts

Ik heb voor Pieter gekozen vanwege zijn praktische en nuchtere aanpak. Pieter kwam al eerder op mijn radar door zijn doortastende stukken op linkedin en uitspraken als “Burnout? Kunnen we het aub gewoon over angst hebben”. Simpel , eerlijk en effectief, zo wilde ik het graag. Pieter kan op een hele prettige en gelijkwaardige manier inspelen op je vragen, twijfels en angsten. Hij anticipeert telkens op dat wat je bezig houdt en daardoor heb ik tijdens elke meeting een enorme sprong kunnen maken. Na een relatief kort traject wist en voelde ik wat ik wilde en kon ik daarmee een reactieve en moeizame periode achter mij laten en starten met het vertellen van mijn eigen unieke verhaal. Ik raad Pieter aan op het moment dat je je beseft (of vermoed) dat je zelf alles in je hebt maar begeleiding zoekt om dat onbewuste bewust te maken. Het is bij Pieter coaching zoals coaching is bedoeld; uit eigen kracht, lekker aan de slag en doelgericht. Bij twijfel: plan gewoon die introductie afspraak en laat je verrassen, het is een cadeau aan jezelf!

Tim ... Onderwijs ontwikkelaar en docent

Sinds de sessies merk ik dat ik rustiger/geduldiger ben met “toekomst” stappen en bewuster bezig ben met de stappen die ik wil maken en ondernemen. Maar de belangrijkste stap is gezet; ik heb een nieuwe baan! Ik merkte meteen dat ik van het bedrijf, de sector en de functie enthousiast werd.
Zoals je leest, is er aardig wat veranderd. Ik ben blij dat ik de stap naar jou heb gemaakt en daardoor meer inzicht in mezelf heb gekregen. Dank je wel daarvoor. Het heeft bij mij zeker een (zeer positieve) verandering teweeg gebracht!

Robert ... Adviseur

dit kost het

2 maanden

675.00

 • Intakegesprek tegen 50% van het sessietarief
 • 4 coachingsessies
 • Sessies van 75 minuten
 • Tussentijdse ondersteuning

3 maanden

975.00

 • Intakegesprek tegen 50% van het sessietarief
 • 6 coachingsessies
 • Sessies van 75 minuten
 • Tussentijdse ondersteuning

*Deze prijzen zijn voor particulieren en vrij van BTW. Voor bedrijven is het sessietarief €200,- en excl BTW.

faq

Staat de duur van een coachtraject vast?

Nee. Deze zijn meer om een indicatie te geven en is afhankelijk van het traject dat je kiest. Maar we doen het helemaal op jouw eigen tempo. In de praktijk zie ik vaak dat één coachingsessie per twee weken een goede uitgangspositie is. En iedere coachingsessie duurt max 90 minuten.

Kan dit ook online of telefonisch?

Dit overleg ik graag eerst met je. Mijn voorkeur gaat namelijk altijd uit naar live. Mochten er duidelijke obstakels zijn, zoals afstand of energieniveau dan kan online een uitkomst bieden.

Ik weet niet of dit wel iets voor mij is.. Wat nu?

Ik heb een idee! Plan even een call of intakegesprek met mij in en dan lopen we samen alles door. Dan ben je er heel snel achter of je dit moet doen of niet.

Waar vinden de coachsessies plaats?

Mijn kantoor zit in Amsterdam vlak bij het Frederiksplein:
Saphatistraat 14, 1017 WS, Amsterdam.

Ik vind het spannend om de investering te doen, wat nu?

Investeren is altijd spannend. Bedenk je dat je hiermee investeert in je persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Ik stel mezelf altijd 3 vragen als ik overweeg een investering te doen: 1. Wat kost het? 2. Wat levert het op? 3. Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?

Kan ik in termijnen betalen?

Ja. Om het zo laagdrempelig mogelijk te maken mag je ook in termijnen betalen van het aantal maanden dat jou traject duurt. Je kan hiervoor simpelweg het bedrag gedeeld door het aantal maanden delen om te kijken hoeveel het dan voor jou kost.

Wordt coaching ook vergoed?

Nee. Coaching wordt niet verzekerd door de verzekering. Wellicht kom je wel in aanmerking om het bij de belasting op te geven. Neem daarover contact met me op. Dan krijg je in ieder geval een jaar later nog wat terug.

Kan dit door mijn werkgever betaald worden?

Absoluut! Jouw werkgever is er ook bij gebaat dat jij optimaal functioneert op de werkvloer. Vraag je werkgever of er budget is voor een coachingstraject (bijv. vanuit een opleidingsbudget).

Klaar om aan de slag te gaan?

Ben je klaar met twijfelen wat bij je past en wil je uit deze uitzichtloze situatie?
Is het tijd voor helderheid, richting en hernieuwde motivatie? Mooi! Let's get to work.
>