fbpx

HAAL WEER VOLDOENING EN PLEZIER UIT JE WERK EN LEVEN!

Met een persoonlijke en pragmatische aanpak ontdek jij wat bij je past en creëren we een stip op de horizon. Vanuit daar wordt jouw richting, motivatie en toekomst helder.

dit ben jij

VRAAG JIJ JE STEEDS AF OF 'DIT HET NOU IS'?

 • Mis je voldoening in je werk en je leven en wil je graag iets meer betekenen?
 • Heb je een leuke baan, goed sociaal leven, maar mis je nog iets?
 • Vraag je jezelf af of het leven niet meer te bieden heeft dan dit?


 • Ben je druk, gestrest of juist verveeld en wil je nieuwe stappen zetten?
 • Weet je niet hoe je erachter moet komen wat jou talent of passie is?
 • Weet je dat zo langer doorgaan geen zin heeft en zoek je een nieuwe weg?

coachtraject

dit gaan we doen

Stap 1 - Vrijblijvend intakegesprek

Een gesprek van 60 minuten gericht op de kennismaking, het helder krijgen van het probleem en een eerste stap in het concretiseren van doelstellingen voor de samenwerking.

Stap 2 - Creëer jouw stip op de horizon

De meeste boeken schrijven allemaal hetzelfde: 'begin met het einde in zicht'. Kortom: staar je (nog) niet dood op de eerstvolgende stap zonder je weet waar je wilt eindigen. Door een stip op de horizon te creëren werken we van eind naar begin in plaats van andersom.

Stap 3 - concreet stappenplan

Vanuit jouw eindpunt maken we een concreet actieplan gericht op de komende jaren. Vervolgens kijken we welke doelgerichte stappen jij nu al kan gaan zetten om alvast in de richting te bewegen waar jij naartoe wilt en tackelen we de obstakels die nog in de weg liggen.

Stap 4 - geniet van het resultaat

Jij hebt opnieuw helder voor ogen waar het om draait voor jou. Je voelt meer vertrouwen, rust en energie. En je ziet de toekomst met een goed gevoel tegemoet.

Gratis intakegesprek

Het eerste gesprek is vrijblijvend. Daarin kunnen we kennismaken en een plan opstellen. Want uiteraard is het belangrijkste dat jij er een goed gevoel bij hebt.

Persoonlijke oefeningen

Tussen de sessies door breng jij de (nieuw) geleerde inzichten het liefst meteen in de praktijk. Deze vul ik aan met oefeningen die precies aansluiten bij jouw stap.

Tussentijdse ondersteuning

Samen gaan we een traject aan die niet alleen bestaat uit de coachsessies. Daarbuiten ben ik ook bereikbaar voor jou om te sparren als je vastloopt.

testimonials

wat anderen zeggen

Anne

Adviseur / Projectleider HR

Voordat ik naar Pieter ging, zat ik in een negatieve spiraal met veel onrust. Gedurende het coachtraject heb ik geleerd om minder in mijn hoofd te zitten en meer bij mijn gevoel te komen. Ik wil Pieter dan ook van harte aanbevelen, omdat hij ervoor heeft gezorgd dat ik weer rust ervaar en vanuit positieve energie kan genieten van de dingen die ik nu doe!


Pjotr

consultant

Tijdens de sessies ben ik tot diepe inzichten gekomen over bepaalde beperkende gedragspatronen, waar ik zelf nooit eerder bij stil had gestaan. In zeer korte tijd heb ik hierdoor een aantal mentale obstakels doorbroken waardoor ik nu meer persoonlijke vrijheid ervaar!


dit kost het

2 maanden

480.00

 • Gratis intakegesprek
 • 4 coachingsessies
 • Sessies van 90 minuten
 • Tussentijdse ondersteuning

3 maanden

700.00

 • Gratis intakegesprek
 • 6 coachingsessies
 • Sessies van 90 minuten
 • Tussentijdse ondersteuning

*Deze prijzen zijn voor particulieren incl. BTW. Voor bedrijven komt er 15% bovenop en is het excl. BTW.

faq

Staat de duur van een coachtraject vast?

Nee. Deze zijn meer om een indicatie te geven en is afhankelijk van het traject dat je kiest. Maar we doen het helemaal op jouw eigen tempo. In de praktijk zie ik vaak dat één coachingsessie per twee weken een goede uitgangspositie is. En iedere coachingsessie duurt max 90 minuten.

Kan dit ook online of telefonisch?

Normaal niet, maar in deze vreemde tijden is er uiteraard geen betere mogelijkheid. Daarom zullen we het traject online opstarten. Zodra we weer in het echt verder kunnen, zullen we dat ook meteen doen.

Ik weet niet of dit wel iets voor mij is.. Wat nu?

Ik heb een idee! Plan even een call of intakegesprek met mij in en dan lopen we samen alles door. Dan ben je er heel snel achter of je dit moet doen of niet.

Waar vinden de coachsessies plaats?

De coachsessies vinden plaats in Amsterdam-West, in Het Coachhuis aan de Van Oldenbarneveldtstraat 48c.

Kan ik ook losse sessies boeken?

Jazeker, dat is ook mogelijk. Die kosten €125,- incl BTW voor particulieren en €145,- excl BTW voor bedrijven.

Ik vind het spannend om de investering te doen, wat nu?

Investeren is altijd spannend. Bedenk je dat je hiermee investeert in je persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Ik stel mezelf altijd 3 vragen als ik overweeg een investering te doen: 1. Wat kost het? 2. Wat levert het op? 3. Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?

Kan ik in termijnen betalen?

Ja. Om het zo laagdrempelig mogelijk te maken mag je ook in termijnen betalen van het aantal maanden dat jou traject duurt. Je kan hiervoor simpelweg het bedrag gedeeld door het aantal maanden delen om te kijken hoeveel het dan voor jou kost.

Wordt coaching ook vergoed?

Nee. Coaching wordt niet verzekerd door de verzekering. Wellicht kom je wel in aanmerking om het bij de belasting op te geven. Neem daarover contact met me op. Dan krijg je in ieder geval een jaar later nog wat terug.

Kan dit door mijn werkgever betaald worden?

Absoluut! Jouw werkgever is er ook bij gebaat dat jij optimaal functioneert op de werkvloer. Vraag je werkgever of er budget is voor een coachingstraject (bijv. vanuit een opleidingsbudget).

Klaar om aan de slag te gaan?

Ben je klaar met twijfelen wat bij je past en wil je uit deze uitzichtloze situatie?
Is het tijd voor helderheid, richting en hernieuwde motivatie? Mooi! Let's get to work.
>