fbpx

BURN-OUT COACHING:
AFREKENEN MET BURN-OUT & STRESS!

Zorg voor een persoonlijke en betrouwbare aanpak die zich richt op de oorzaak. Dan kan je je daarna weer richten op rust, energie en zelfvertrouwen.

dit ben jij

je wilt genieten van het leven maar zit met burn-out klachten

 • Kom je maar niet van dat opgebrande en energieloze gevoel af?
 • Weet je niet welke stappen je zelf moet zetten om verbetering te zien?
 • Slaap je slecht, pieker je veel en twijfel je over van alles en nog wat?
 • Ben je er inmiddels ook achter dat stressmanagement niet (duurzaam) werkt?
 • Vraag je jezelf af en toe af of het überhaupt nog wel goed komt?
 • Heb je al een keer een terugval gehad en ben je bang voor een volgende?

coachtraject

dit gaan we doen

Stap 1 - Vrijblijvend intakegesprek

Een gesprek van 60 minuten gericht op de kennismaking, het helder krijgen van het probleem en een eerste stap in het concretiseren van doelstellingen voor de samenwerking.

Stap 2 - leer van je burn-out

Kom erachter hoe jouw burn-out tot stand is gekomen. Welke signalen heb je gekregen en welke heb je onbewust genegeerd? Veel mensen ontdekken hier veel meer dan ze hadden verwacht.

Stap 3 - werken aan de oorzaak

Vervolgens gaan we gericht aan de slag gaan met de oorzaak i.p.v. de symptomen. Leer en ontdek de nieuwe manieren, mogelijkheden, technieken en handvatten om je leven weer nieuwe energie in te blazen.

Stap 4 - geniet van het resultaat

Jij hebt opnieuw helder voor ogen waar het om draait voor jou. Je voelt meer vertrouwen, rust en energie. En je ziet de toekomst met een goed gevoel tegemoet.

dit krijg je erbij

Gratis intakegesprek

Het eerste gesprek is vrijblijvend. Daarin kunnen we kennismaken en een plan opstellen. Want uiteraard is het belangrijkste dat jij er een goed gevoel bij hebt.

Persoonlijke oefeningen

Tussen de sessies door breng jij de (nieuw) geleerde inzichten het liefst meteen in de praktijk. Deze vul ik aan met oefeningen die precies aansluiten bij jouw stap.

Tussentijdse ondersteuning

Samen gaan we een traject aan die niet alleen bestaat uit de coachsessies. Daarbuiten ben ik ook bereikbaar voor jou om te sparren als je vastloopt.

testimonials

wat anderen zeggen

Ik heb voor Pieter gekozen vanwege zijn praktische en nuchtere aanpak. Pieter kwam al eerder op mijn radar door zijn doortastende stukken op linkedin en uitspraken als “Burnout? Kunnen we het aub gewoon over angst hebben”. Simpel , eerlijk en effectief, zo wilde ik het graag. Pieter kan op een hele prettige en gelijkwaardige manier inspelen op je vragen, twijfels en angsten. Hij anticipeert telkens op dat wat je bezig houdt en daardoor heb ik tijdens elke meeting een enorme sprong kunnen maken. Na een relatief kort traject wist en voelde ik wat ik wilde en kon ik daarmee een reactieve en moeizame periode achter mij laten en starten met het vertellen van mijn eigen unieke verhaal. Ik raad Pieter aan op het moment dat je je beseft (of vermoed) dat je zelf alles in je hebt maar begeleiding zoekt om dat onbewuste bewust te maken. Het is bij Pieter coaching zoals coaching is bedoeld; uit eigen kracht, lekker aan de slag en doelgericht. Bij twijfel: plan gewoon die introductie afspraak en laat je verrassen, het is een cadeau aan jezelf!

Tim ... Onderwijs ontwikkelaar en docent

Ik ging naar Pieter toe omdat ik midden in een burn-out zat. Ik had al verschillende podcasts van/met hem gezien en wat artikelen gelezen en zijn visie op burn-out sprak mij erg aan. Het coachtraject is erg persoonlijk, elke sessie wordt er besproken waar je tegenaan loopt/wat je behandeld wilt hebben. Niet het gevoel dat je iets opgedrongen wordt maar Pieter laat je "ervaren" wat de dingen met je doen, vanuit je eigen kracht. Na het traject had ik ook echt zoiets van: Ik heb voorlopig alle kennis in huis, nu komt het aan op oefenen! In korte tijd heb ik heel veel geleerd. Ik zou een coachtraject bij Pieter zeker aan willen raden. Het heeft mij in ieder geval heel veel opgeleverd. Inzichten in mijn gedrag, hoe om te gaan met (lastige) situaties, meer (zelf)vertrouwen, meer rust enz.. Voor mij voelt dit als een hele waardevolle investering in mezelf! Dank je wel Pieter!

Trudi ... Secretaresse

Voordat ik naar Pieter ging, zat ik in een negatieve spiraal met veel onrust. Gedurende het coachtraject heb ik geleerd om minder in mijn hoofd te zitten en meer bij mijn gevoel te komen. Ik ervaar rust en positieve energie en kan weer genieten van de dingen die ik nu doe!

Anne ... Projectleider HR

dit kost het

2 maanden

650.00

 • Gratis intakegesprek
 • 5 coachingsessies
 • Sessies van 90 minuten
 • Tussentijdse ondersteuning

3 maanden

900.00

 • Gratis intakegesprek
 • 7 coachingsessies
 • Sessies van 90 minuten
 • Tussentijdse ondersteuning

6 maanden

1300.00

 • Gratis intakegesprek
 • 10 coachingsessies
 • Sessies van 90 minuten
 • Burn-out workshop
 • Burn-out werkboek

*Deze prijzen zijn voor particulieren (en incl. BTW).
Voor bedrijven komt er 15% bovenop en is het excl. BTW.

faq

Ik heb het gevoel tegen een burn-out aan te zitten, is dit dan ook geschikt?

Absoluut, dan is het basis traject het meest geschikt. Een burn-out voorkomen is beter dan genezen toch..

Staat de duur van een coachtraject vast?

Nee, niet per se. Deze zijn meer om een indicatie te geven en is afhankelijk van het traject dat je kiest. Maar we doen het helemaal op jouw eigen tempo. In de praktijk zie ik vaak dat één coachingsessie per twee weken een goede uitgangspositie is. En iedere coachingsessie duurt max 90 minuten.

Kan dit ook online of telefonisch?

Dit overleg ik graag eerst met je. Mijn voorkeur gaat namelijk altijd uit naar live. Mochten er duidelijke obstakels zijn, zoals afstand of energieniveau dan kan online een uitkomst bieden.

Ik weet niet of dit wel iets voor mij is.. Wat nu?

Ik heb een idee! Plan even een call of intakegesprek met mij in en dan lopen we samen alles door. Dan ben je er heel snel achter of je dit moet doen of niet.

Waar vinden de coachsessies plaats?

Mijn kantoor zit in Amsterdam vlak bij het Frederiksplein:
Saphatistraat 14, 1017 WS, Amsterdam.

Ik vind het spannend om de investering te doen, wat nu?

Investeren is altijd spannend. Bedenk je dat je hiermee investeert in je persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Ik stel mezelf altijd 3 vragen als ik overweeg een investering te doen: 1. Wat kost het? 2. Wat levert het op? 3. Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?

Wordt coaching ook vergoed door de zorgverzekering?

Nee. Coaching wordt niet verzekerd door de verzekering. Wellicht kom je wel in aanmerking om het bij de belasting op te geven. Neem daarover contact met me op. Dan krijg je in ieder geval een jaar later nog wat terug.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja. Om het zo laagdrempelig mogelijk te maken mag je ook in termijnen betalen van het aantal maanden dat jou traject duurt. Je kan hiervoor simpelweg het bedrag gedeeld door het aantal maanden delen om te kijken hoeveel het dan voor jou kost.

Wordt dit door mijn werkgever betaald?

Jouw werkgever is er ook bij gebaat dat jij zo snel mogelijk weer op de werkvloer staat. Vraag je werkgever of er budget is voor een coachingstraject (bijv. vanuit een opleidingsbudget), of vraag de arboarts welke mogelijkheden er zijn.

Kan ik ook losse sessies boeken?

Jazeker, dat is ook mogelijk. Die kosten €145,- incl BTW voor particulieren en €165,- excl BTW wanneer de werkgever betaalt.

Klaar om aan de slag te gaan?

Ben je klaar om af te rekenen met onzekerheid, angst en twijfel? Is het tijd voor rust? Zelfvertrouwen? Energie?
Mooi! Let's get to work.
>