fbpx

burn-out coaching

ONTDEK EN TRANSFORMEER DE OORZAAK VAN JOUW BURn-out

Zet nu de eerste stap richting herstel. Plan een intakegesprek en ontdek hoe jij jouw burn-out weer te boven kan komen.

Persoonlijke aanpak en maatwerk

De essentiële elementen staan vast, maar wordt inhoudelijk toegespitst op jou.

Doelgericht op de oorzaak

Wij werken aan de onderliggende oorzaak voor een blijvende verandering.

Meetbare resultaten

We maken het meetbaar en inzichtelijk. Zo krijg je extra inzicht in jezelf.

JE WILT Weer rust in je hoofd en energie in je lijf.

Last van (beginnende) burn-out klachten?
 • Heb je last van angstige gevoelens?
 • Vraag je je af of je ooit weer de oude kan worden?
 • Heb je weinig energie? Voel je je futloos en opgebrand?
 • Ben je onzeker de laatste tijd? Twijfel over jezelf?
 • Weet je niet hoe de toekomst eruit komt te zien?
 • Slaap je slecht, onrustig en pieker je veel?

Het burn-out breakdown traject heeft alles wat jij nodig hebt om de oorzaak aan te pakken en een einde te maken aan je klachten.

burn-out breakdown visie

burn-out coaching

Ik geloof niet in one size fits all. Burn-out coaching is maatwerk. Dus niet alleen cognitief óf alleen emotioneel, een lichaamsgerichte benadering óf mentale coaching. Burn-out alleen zien als een werkprobleem en het privé leven niet onder de loep nemen.


Een burn-out komt door een samenspel van verschillende factoren. 


Zo focust 80% zich op de symptomen genaamd stress. En wordt er nauwelijks gesproken over de problemen die de stress veroorzaken.


Richt je je op de symptomen, dan laat je de oorzaak liggen.


Dus wanneer we een paniekaanval krijgen of chronisch stress ervaren, dan is de vraag niet: 'hoe kan ik mijn stress leren managen', maar 'wat houd ik op dit moment in stand in mijn leven wat totaal niet meer bij me past, en waarom?' En 'hoe kan ik dit doorbreken?'

burn-out breakdown coachtraject

burn-out coaching werkwijze

wat we gaan doen

Op het snijvlak van de drie elementen die we implementeren in het burn-out breakdown traject ontstaat de meeste groei.


Hiervoor combineren we de nuchtere en doelgerichte aanpak van persoonlijk leiderschap, de wijsheden en intuïtieve ervaringen uit de spiritualiteit en de krachtige effecten van emotionele intelligentie.


En kijken we naar je mindset, je lichamelijke gezondheid, je werksituatie, je privéstituatie en je relaties. Want een verandering op één gebied zal effect hebben op alle gebieden. Zodat jij op allemaal weer voldoende scoort.

Ontdek

Je leert jezelf beter kennen, hoe je probleem is ontstaan en waar je aan moet werken voor het beste resultaat

Transformeer

We transformeren de belangrijkste obstakels die jou tegen houden om jouw leven weer in handen te krijgen

Versterk

We bouwen een stabiele basis voor jouw transformatie, zodat je van een blijvende verandering kan gaan genieten

Vergroot

Je ontwikkelt een concreet stappenplan waarmee je duidelijk weet hoe je jouw ontwikkeling door kan zetten in alle gebieden van je leven

burn-out coaching aanpak

burn-out breakdown coaching

In de afgelopen jaren heb ik alle soorten verhalen, geluiden en klachten wel gehoord van cliënten die het spoor even totaal bijster waren. Niet wisten waar ze moesten beginnen en niet wisten of ze er überhaupt weer volledig boven op zouden komen.


De mensen waar ik mee werk zijn voornamelijk ambitieuze (young) professionals die op het eerste oog eigenlijk alles goed op de rit hebben. En daarom des te meer het idee kregen 'waarom gebeurt mij dit?'


Maar met terugwerkende kracht zeggen ze hetzelfde: 'ik snap nu wel waar het mis is gegaan'.


is dit iets voor jou?

Mijn coachtrajecten zijn er voor de mensen die geloven dat er iets aan de bel trekt. En die snappen dat er vanuit verschillende invalshoeken gewerkt moet worden voor een blijvend resultaat.

 • Waar jij je comfortabel bij voelt is waarschijnlijk niet wat je nodig hebt. Jij snapt dat je iets nieuws moet proberen.
 • Niet stress, maar angst is de oorzaak van burn-out. Daarom ben ik niet van het managen, maar van het aangaan en doorbreken van die angsten.
 • Bij verandering komt verantwoordelijkheid kijken. Jij wilt de regie in je leven weer over nemen en back in control zijn.

inhoud van het traject

rust in je hoofd. energie in je lijf.

Op basis van de drie core-elementen gaan we aan de slag. Zo leer je uit je hoofd te gaan en naar je gevoel. Je leert waar je gevoel überhaupt vandaan komt en wat het je probeert duidelijk te maken. Welke waarden jouw gedrag sturen en of deze nog wel bij je passen vandaag de dag.


Je ontwikkelt overtuigingen die jouw leven mooier en rustiger maken. Ademhalingstechnieken die jouw systeem tot rust brengen en waarmee je in diepe onspanning terecht kan komen. En je doorbreekt patronen die jou al tijden vasthielden.


Met als resultaat: steeds meer rust, meer energie, ontspanning en groeiend zelfvertrouwen.

En... we maken alles meetbaar met bio-feedback

Jij leert jouw lichaam te controleren. Dat doen we aan de hand van HeartMath: science-based technologie voor angstreductie en de groei van innerlijke balans.

Hierdoor kunnen we de progressie monitoren, maar krijg je ook bio-feedback van jezelf.

HeartMath visual Pro

de stappen voordat we beginnen

burn-out coachtraject

Ieder traject is maatwerk. Samen met jou maak ik een plan hoe we te werk gaan, hoe lang we samen aan de slag gaan en wat we gaan doen. Als we starten doorlopen we de volgende stappen.

Vrijblijvende kennismaking

Via de planningtool hier op mijn site kan je eenvoudig zien wanneer ik tijd heb en een afspraak met mij maken voor een korte kennismaking.

Doelen in kaart brengen

Tijdens een intakegesprek van 60 minuten stellen we samen de doelen voor het coachtraject, welke belangrijke oorzaken we gaan tackelen en beginnen met de 1e stap.

Doelenplan en voorstel

Op basis van alle input maak ik een plan en een opzet voor een coachtraject. Als jouw werkgever betaalt dan ontvang je een offerte voor jouw werkgever.

Aan de slag met het traject

Nu kunnen we aan de slag! We maken een afspraak voor de eerste sessie en gaan van start met de doelen en het bijbehorende plan wat er ligt. 

burn-out breakdown trajecten

burn-out preventie
traject

Nog geen burn-out klachten, maar bang om er een te krijgen? In dit korte traject leggen we de onderliggende oorzaak en jouw manier van denken bloot. Je leert beter te worden in stress en krijgt handvatten die je blijvend kan inzetten om in de toekomst gezond te blijven en een burn-out te voorkomen.

 • Een burn-out voorkomen
 • Herkennen van de signalen
 • Transformatie op emotioneel niveau
 • Meer rust in je hoofd
 • Inzichten in hoe je denkt en doet

Duur:  6 tot 8 weken
Contact:  4 a 5 coachsessies


burn-out intensive
traject

De meest grondige aanpak. Een intensief traject, maar misschien wel de beste investering die je in jezelf kan doen. Alleen bedoeld voor mensen die snappen dat er werk aan de winkel is als je wilt veranderen. Dus dat is ook wat je gaat doen. Je leert jezelf op een totaal nieuwe manier kennen en leert de technieken die ik gebruik zelf toe te passen.

 • Ik leer jou mijn belangrijkste technieken
 • Grondige aanpak voor jouw herstel
 • Diepe inzichten in wat jou drijft
 • Transformatie op emotioneel niveau
 • Voorkom een volgende burn-out
 • Hernieuwd vertrouwen in jezelf
 • Inzichten in hoe je denkt en doet
 • Handvatten voor nieuwe energie
 • Meer rust in je hoofd

Duur: 18+ weken
Contact: 8 coachsessies

en 2 trainingssessies


Investering:

Coachsessies duren 75 minuten en kosten €150,00 vrij van BTW voor particulieren

en €200,00 excl BTW wanneer de werkgever betaald.

Het 1e gesprek (intakegesprek) duurt 60 minuten en is tegen 50% van het sessietarief.

testimonials

Dit is wat anderen zeggen

Tijdens een onrustige en stressvolle periode in mijn leven leerde Pieter me welke patronen hieraan ten grondslag lagen. Vanuit zijn kennis, oefeningen en het stellen van de juiste open vragen heb ik een aantal obstakels doorbroken en ervaar ik nu meer rust. Ik treed de toekomst weer met positieve energie tegemoet! Ik wil Pieter dan ook van harte aanbevelen, omdat hij een duurzaam resultaat creëert in een korte tijd. Iets wat andere coaches niet altijd lukt.

Lisanne

Projectmanager

Voordat ik naar Pieter ging, zat ik in een negatieve spiraal met veel onrust. Gedurende het coachtraject heb ik geleerd om minder in mijn hoofd te zitten en meer bij mijn gevoel te komen. Ik ervaar rust en positieve energie en kan weer genieten van de dingen die ik nu doe!

Anne

projectleider hr

Simpel, eerlijk en effectief, zo wilde ik het graag. Pieter kan op een hele prettige en gelijkwaardige manier inspelen op je vragen, twijfels en angsten. Hij anticipeert telkens op dat wat je bezig houdt en daardoor heb ik tijdens elke meeting een enorme sprong kunnen maken. Na een relatief kort traject wist en voelde ik wat ik wilde en kon ik daarmee een reactieve en moeizame periode achter mij laten en starten met het vertellen van mijn eigen unieke verhaal. 

Tim

onderwijsontwikkelaar en docent

over mij.

Serieuze onderwerpen luchtig maken. Dat is het doel in mijn coaching. Inzichten opdoen, jezelf leren kennen en er ook om kunnen lachen. Anders wordt het wel hele zware kost.

Sinds 2018 doe ik onderzoek naar burn-out en heb ik me volledig in het onderwerp verdiept. Daar is mijn huidige werkwijze uit ontstaan en blijft zich ontwikkelen. Daarover meer in dit interview.

faq

Ik heb het gevoel tegen een burn-out aan te zitten, is dit dan ook geschikt?

Absoluut, dan is het basis traject het meest geschikt. Een burn-out voorkomen is beter dan genezen toch..

Staat de duur van een coachtraject vast?

Nee, niet per se. Deze zijn meer om een indicatie te geven en is afhankelijk van het traject dat je kiest. Maar we doen het helemaal op jouw eigen tempo. In de praktijk zie ik vaak dat één coachingsessie per twee weken een goede uitgangspositie is. En iedere coachingsessie duurt 75 minuten.

Kan dit ook online of telefonisch?

Dit overleg ik graag eerst met je. Mijn voorkeur gaat namelijk altijd uit naar live. Mochten er duidelijke obstakels zijn, zoals afstand of energieniveau dan kan online een uitkomst bieden.

Ik weet niet of dit wel iets voor mij is.. Wat nu?

Ik heb een idee! Plan even een call of intakegesprek met mij in en dan lopen we samen alles door. Dan ben je er heel snel achter of je dit moet doen of niet.

Waar vinden de coachsessies plaats?

Mijn kantoor zit in Amsterdam vlak bij het Frederiksplein:
Saphatistraat 14, 1017 WS, Amsterdam.

Ik vind het spannend om de investering te doen, wat nu?

Investeren is altijd spannend. Bedenk je dat je hiermee investeert in je persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Ik stel mezelf altijd 3 vragen als ik overweeg een investering te doen: 1. Wat kost het? 2. Wat levert het op? 3. Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?

Wordt coaching ook vergoed door de zorgverzekering?

Nee. Coaching wordt niet verzekerd door de verzekering. Wellicht kom je wel in aanmerking om het bij de belasting op te geven. Neem daarover contact met me op. Dan krijg je in ieder geval een jaar later nog wat terug.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja. Om het zo laagdrempelig mogelijk te maken mag je ook in termijnen betalen van het aantal maanden dat jou traject duurt. Je kan hiervoor simpelweg het bedrag gedeeld door het aantal maanden delen om te kijken hoeveel het dan voor jou kost.

Wordt dit door mijn werkgever betaald?

Jouw werkgever is er ook bij gebaat dat jij zo snel mogelijk weer op de werkvloer staat. Vraag je werkgever of er budget is voor een coachingstraject (bijv. vanuit een opleidingsbudget), of vraag de arboarts welke mogelijkheden er zijn.

>