fbpx

Aflevering #012

Patrick Kicken over non-dualiteit en de keerzijde van succes

Podcast

0  comments

Over non-dualiteit en de keerzijde van succes
met patrick kicken

september 2020
">">

"Het hebben maar twee problemen: of we hebben iets wat we niet willen,
of we hebben iets niet wat we wel willen."

patrick kicken


Een aantal maanden geleden werd ik door Patrick Kicken uitgenodigd om een duo-opname te doen. Ik te gast in zijn podcast en hij te gast in mijn podcast. Nou, als deze oud radio-DJ dat vraagt dan hoef ik daar niet over na te denken. En zo kwam ik op een regenachtige dag aan bij zijn woning in Vinkeveen waar we twee fantastische gesprekken hebben gehad.

Voor wie Patrick nog niet kent: Patrick Kicken is voormalig radio-DJ van onder andere 3FM en Radio Veronica. Op de top van zijn carrière was zo ongeveer alles wel aanwezig wat er voor de buitenwereld leuk uit zag: ochtendshow op de radio, tv-commercials, zijn kop in de krant en ook nog op posters in bushokjes. Maar aan de binnenkant klopte het niet.

In 2011 kwam de 1e burn-out en in 2015 zijn 2e. Hij leefde naar eigen zeggen 'als een straaljager', voelde de angst door de muren sijpelen op 'kantoor' en besloot dan ook het roer om te gooien.

Inmiddels is hij veel meer bezig met waar hij echte waarde uit haalt. Zo schreef hij een boek 'Leven Zonder Stress', heeft hij de podcast 'Leven Zonder Stress' en een podcast met Paul Smit, Praten over bewustzijn en schrijft daarnaast nog columns.

In deze podcast hebben we het over:

  • Wat doe je als je allemaal mooie dingen aangereikt krijgt en daar goed voor betaalt wordt, maar je toch niet happy voelt; 
  • Welke rol non-dualiteit en spiritualiteit in zijn ontwikkeling hebben gespeeld;
  • Hoe hij terugkijkt op zijn succes bij de radio; 
  • Wat hij leerde van zijn 2 of misschien zelfs wel 3 burn-outs.

De podcast is te luisteren via alle onderstaande kanalen of via jouw standaard podcast app. Abonneer je snel zodat je de volgende niet mist!

Heel veel plezier met dit gesprek tussen mij en Bart.

Geniet van je dag,

Pieter

SHOW NOTES


Tags

angst, burnout, energie, nondualiteit, spiritualiteit, stress


Andere podcasts die je waarschijnlijk tof vindt!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Resultaat komt na actie

Schrijf je in voor mijn wekelijkse dosis zelfontwikkeling. Met toffe inzichten, gezonde inspiratie & podcast updates. Geen spam. Alleen goede stuff.

>