fbpx

Aflevering #013

Beter worden in stress en het managen van energiekapitaal met Suzan Kuijsten

Podcast

0  comments

Beter worden in stress en

het managen van energiekapitaal

oktober 2020
">">

"Er moet eerst rust zijn om tot rust te komen."

Suzan kuijsten


Vorig jaar kreeg ik uit het niets een telefoontje: Suzan was op zoek naar een coach die haar team zou komen versterken en via-via was mijn naam bij haar terecht gekomen. Ondanks dat ze honderden aanmelden in haar inbox had ontvangen, was het feit dat ik niet zo snel binnen te hengelen was voor Suzan een extra motivatie om mij in haar team te krijgen. 

Zo ontstond een hele leuke samenwerking en meteen ook het ideale fundament om samen eens in gesprek te gaan en dieper in te gaan op de stress-visie van Suzan. 

Want... Suzan wil je namelijk helemaal niet van je stress af helpen. Sterken nog: ze wil dat je er beter in wordt! Say what?!

Voor wie Suzan nog niet kent: Suzan is stress sociologe en één van de bekendste stressdeskundigen van Nederland. Ze is auteur van de boeken 'Hollend voor je stress uit' en 'Gek op stress'. Ze blogger en columnist voor Wendy Magazine, coach, trainer en veelgevraagd spreekster.

Met haar bedrijven ThinkC en Charlie Jones geeft Suzan lezingen en workshops in binnen- en buitenland en helpt bedrijven om stress anders te organiseren en te managen. En ze organiseert ook nog het Stresstival waar in het verleden sprekers als Mark Tuitert en Erik Scherder. 

In deze podcast hebben we het over:

  • De positieve kant van stress.
  • Waarom we het zo lastig vinden om tot rust te komen.
  • Wat energiekapitaal is en hoe we daar mee aan de slag gaan.
  • En natuurlijk hoe je beter wordt in stress.

De podcast is te luisteren via alle onderstaande kanalen of via jouw standaard podcast app. Abonneer je snel zodat je de volgende niet mist!

Heel veel plezier met dit gesprek tussen mij en Suzan.

Geniet van je dag,

Pieter

SHOW NOTES


Tags

angst, burnout, energie, energiekapitaal, stress


Andere podcasts die je waarschijnlijk tof vindt!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Resultaat komt na actie

Schrijf je in voor mijn wekelijkse dosis zelfontwikkeling. Met toffe inzichten, gezonde inspiratie & podcast updates. Geen spam. Alleen goede stuff.

>