fbpx

Master Your Mindset: Boek review – Michael Pilarczyk over Je Mooiste Leven

Blog

0  comments

Hoe ziet jouw mooiste leven eruit?

Waarom doe je wat je doet?

Wat wil je écht?

Dat zijn de eerste vragen die Michael Pylarczyk je stelt in zijn nieuwe boek: Master Your Mindset.

En dat Michael met zulke vragen begint is niet zo gek. Want hij laat duidelijk naar voren komen dat hij ervan overtuigd is dat succes niet zomaar gebeurt.

Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt.

En dus stelt Michael je een heleboel vragen. Vragen die jij je waarschijnlijk zelf nooit stelt.

Hoeveel ben jij bezig met je toekomst? Heb jij een meerjarenplan?

Wat wil jij?

Wat zou jij doen als tijd en geld geen enkele rol zouden spelen?

Hoe zou je leven eruitzien als je vandaag een andere invulling aan je bestaan zou kunnen geven?

Wat zou je willen veranderen?’

Ik ontdekte Michael een paar maanden geleden tegen toen ik per ongeluk over zijn podcast struikelde. Ik vind zijn lessen fantastisch en hij weet een heleboel zaken goed down-to-earth te verwoorden.

Een van zijn succesverhalen – welke hij ook in zijn boek beschrijft – is Eindbazen podcast host Wiggert. De beste man sliep 10 maanden lang op kantoor en heeft met hulp van Michael de weg naar boven ingezet.

Dit heeft een mooie podcast opgeleverd:

Het verhaal van Michael zelf is eveneens bijzonder.

Succesvolle radio DJ bij Veronica en 538, miljonair, vervolgens zijn geld ook weer kwijt geraakt, een schuld van bijna 2 miljoen opgebouwd, daarna – mede door de Quantum Leap Advantage lessen van Dan Pena – weer boven water gekomen en vervolgens Pilarczyk Media Group opgericht en weer verkocht.

Ongeveer tien jaar later heeft Michael zich omgedoopt tot ‘Personal Performance Teacher’. Hij combineert zijn ervaring uit het bedrijfsleven met de levenslessen die hij door de jaren heen heeft opgedaan en geeft in zijn boek een beknopte versie van zijn visie op meesterschap.

Ik heb dit boek in twee dagen uitgelezen. Ik vond de verhalen en zijn visie zeer inspirerend om te lezen. Een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit. Weet je niet wat je leuk vindt…? Ga daar dan eens goed over nadenken. Niet zeuren. Dit boek leert je om op die manier naar jezelf te gaan kijken. Anders te gaan denken en over te gaan tot actie!

Hij leert je zijn filosofie voor succes en geluk. Hoe wij denken als mensen en wat de kracht is van de vragen die wij ons zelf stellen.

Hij laat je zien dat er meer is dan je denkt, maar dat jij degene bent die je eigen potentieel moet gaan ontdekken.

En dat potentieel kan je ontdekken door te begrijpen hoe je bent geconditioneerd. Hoe je jezelf tegenhoudt door beperkende denkpatronen en welke rol mindfulness hierin kan spelen.

Wanneer je je mindset onder de knie hebt. Dan is het slechts nog een kwestie van uitvoeren. En hiervoor deelt Michael zijn eigen Twaalfstappenstrategie met je.

Ga dit boek halen

Als je leven momenteel stuurloos aanvoelt…

Als je niet goed weet hoe je toekomst eruit ziet…

Weet je niet wat je écht wilt en heb je je hier nog niet heel erg in verdiept? Dan is dit boek een absolute aanrader en must-read.

Wanneer je bekend bent met Tony Robbins of NLP, en je hebt boeken gelezen als Think & Grow Rich, As A Man Thinketh, The Science of Getting Rich en De Kracht van het Nu. Dan zullen de lessen uit Master Your Mindset niet als totaal vernieuwend overkomen, maar is zijn boek absoluut leuk voor de afwisseling.

De verhalen uit zijn eigen verleden, zijn masterclasses en van cliënten zijn mooi en inspirerend om te lezen.


Tags

boek, Leef Je Mooiste Leven, Master Your Mindset, Michael Pilarczyk, review


Andere podcasts die je waarschijnlijk tof vindt!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Resultaat komt na actie

Schrijf je in voor mijn wekelijkse dosis zelfontwikkeling. Met toffe inzichten, gezonde inspiratie & podcast updates. Geen spam. Alleen goede stuff.

>