fbpx

HI, IK BEN PIETER

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om 's-ochtends wakker te worden met energie, met een goed en veilig gevoel naar het werk te gaan en voldaan thuis te komen.

Als Master Coach, NLP Master Practitioner en door NOBCO erkende coach begeleid ik jou in dit proces!

Waarom ik doe wat ik doe

We hoeven maar een beetje af te wijken van de 'norm' en dan wordt ons al een label opgeplakt dat er iets mis met ons is, dat we ziek zijn of niet functioneren. In de praktijk kom ik keer op keer weer tegen dat al die labels en ziektebeelden nooit het probleem zijn, maar een resultaat van een maatschappij die symptomen ziet als de oorzaak. Wanneer we dit gaan geloven, raken we steeds verder van huis en wordt het steeds lastiger om erachter te komen wat er aan de hand is en hoe we het kunnen oplossen.

Ik geloof dat dit anders kan.

Wat ik bij wil dragen

Ik wil mensen bewust maken dat deze labels als rookgordijn dienen voor wat er echt aan de hand is. En dat we deze rookgordijnen zelf ook maar al te graag accepteren, omdat we daardoor niet kwetsbaar of eerlijk hoeven te zijn over wat we denken, voelen en geloven.

Ik geloof in kwetsbaarheid als een van grootste reddingen die we de komende jaren zullen ontdekken. Dat wanneer we open worden onze angsten verdwijnen, we afrekenen met schaamte en zo dichter naar elkaar toe kunnen groeien.

Ik geloof dat we zo allemaal in staat zijn om onszelf op die manier opnieuw uit te vinden. En zo een staat van zijn voor onszelf kunnen creëren wat ik noem: Realness.


Hoe het begon

Vijf jaar geleden kwam ik op een dood spoor terecht. Ik had geen idee waar ik naartoe ging met mijn leven. Ik leefde vooral voor feesten en het weekend en mijn baan werd een instrument om dat weekendplaatje te onderhouden. Ik miste elke vorm van focus of doel; iets waar ik enthousiast van werd in mijn leven.

Al zo lang ik me kon herinneren zei ik altijd dat ik niet wist wat ik leuk vond... Maar op één moment realiseerde ik me dat ik de enige was die ervoor kon zorgen dat ik WEL achter zou komen... Niemand anders zou dit voor mij kunnen regelen. Ik besloot alles op alles te zetten om erachter te komen wat het was wat ik de rest van mijn leven wilde blijven doen!

Via Tony Robbins kwam ik bij Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) terecht en sindsdien is het snel gegaan. Nadat ik mijn NLP Master Practitioner Certificaat in ontvangst had genomen, heb ik ontslag genomen bij mijn werkgever en de sprong in het diepe gewaagd om mijn eigen bedrijf als coach en trainer te starten.

Wat ik doe

Sindsdien werk ik met mensen en teams om het (onderling) vertrouwen te vergroten zodat iedereen met energie wakker wordt, met een goed en veilig gevoel aan het werk gaat en voldoening krijgt door het werk wat ze doen. Dit doe ik onder andere door 1-op-1 coaching, teamcoaching en te spreken over onderwerpen als burn-out preventie bij bedrijven.

Daarnaast werk ik voor het Instituut voor Eclectische Psychologie en assisteer ik bij NLP opleidingen.

Mijn Principe:
Practice what you preach

Alle facetten waar ik mensen nu bij coach komen vanuit een 'practice what you preach' houding. Als ik zelf niet om zou weten te gaan met stress (lees: angst), wie ben ik dan om anderen daarin te coachen? Als ik zelf geen droombaan voor mezelf zou hebben gecreëerd, wie ben ik dan om anderen daarin te begeleiden?

Ik geloof dat dit een essentiële uitgangspositie moet zijn bij een coach. Maar helaas zie ik teveel goedbedoelde en zelfbestempelde coaches mensen helpen uit eigen ervaring, terwijl ze er zelf nog middenin zitten...

Wie ben ik om jou te coachen?

Omdat ik vind dat persoonlijke ervaring nog geen (goede) coach maakt, heb ik mij uitgebreid geschoold tot coach:
Master Coach of Strategic Intervention, 
NLP Master Practitioner en 
NLP Practitioner.
Daarnaast heb ik trainingen en cursussen gevolgd in: Hypnose, Generative Coaching, Provocatief Coachen, Relational Presence en Human Needs Psychology en heb ik trainingen bijgewoond van oa Tony Robbins, Remco Claassen, Wim Hof en Robert Dilts.
Daarnaast ben ik aangesloten bij NOBCO en EMCC om de kwaliteit te waarborgen.

Zullen wij samenwerken?

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Of het nou gaat om 1-op-1 coaching, teamcoaching of een workshop of presentatie binnen jouw bedrijf? Laten we even kort de mogelijkheden bespreken. Plan een online gesprek in of vul het formulier hieronder in en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

We spreken elkaar!

In korte en krachtige coaching heeft Pieter - middels het stellen van de juiste open vragen - mij zelf na laten denken over de weg die ik wil bewandelen om mijn persoonlijke droom te verwezenlijken. Dank daarvoor. Als ik ergens op de weg stil kom te staan, bel ik je op en anders tot over 7 jaar!


Eva   Adviseur