fbpx

haal je weer plezier en energie uit je werk en je leven!

Burn-out coaching | Stress coaching | Career coaching

meer helderheid

meer vertrouwen

meer voldoening

wat ik doe

Zit jij thuis met een burn-out of kamp je met burn-out klachten? En wil je weer met vertrouwen aan het werk en je leven weer oppakken? Dan is het tijd om de oorzaak aan te pakken en te leren wat jouw burn-out betekent!

Sta jij de laatste tijd net iets te vaak op met het gevoel: 'is dit het nou?' Werk, privé, sociaal, hobby's... Alles lijkt okay, maar zo voelt het niet? Kom erachter wat je nodig hebt, welke stappen je wilt zetten en hoe je dit aan gaat pakken!

testimonials

wat anderen zeggen

Sanne

arts

Pieter heeft me door middel van coaching een heel verhelderend inzicht gegeven waarmee ik mezelf onnodige stress bezorgde en ook mijn groei en werkplezier belemmerde. De manier was heel aangenaam: door specifieke vragen te stellen, liet Pieter mij zelf ontdekken waar de kern van het probleem zat en hoe ik het kon verbeteren.


eva

adviseur

In korte en krachtige coaching heeft Pieter - middels het stellen van de juiste open vragen - mij zelf na laten denken over de weg die ik wil bewandelen om mijn persoonlijke droom te verwezenlijken. Dank daarvoor. Als ik ergens op de weg stil kom te staan, bel ik je op en anders tot over 7 jaar!


Ik kan je helpen met

Op diep niveau met je burn-out aan de slag
Meer rust in je leven te k​rijgen
Op fundamenteel niveau te veranderen
Groter gevoel van zelfvertrouwen te krijgen
Te vinden wat belangrijk voor je is
Super duidelijk weten waar je naartoe wilt
Meer voldoening in je werk vinden
Met een goed gevoel in het leven staan
Ontdekken hoe jij iets bij kan dragen aan anderen of de wereld
Een mooie toekomstvisie te creëren

klaar om aan de slag te gaan?

Ben je klaar om af te rekenen met onzekerheid, angst en twijfel? Is het tijd voor rust? Zelfvertrouwen? Energie? Mooi! Let's get to work.
>