fbpx

incompany workshops en lezingen voor burn-out preventie

Raak jouw personeel of teamleden niet kwijt! Steek de koppen bij elkaar en werk samen aan meer (onderling) vertrouwen, veiligheid en effectiviteit.

Mansystems logo
Sint. Maartenskliniek Nijmegen
ABN AMRO
Save the Children

Maak jouw team burn-out proof!

Ben jij al eens iemand kwijt geraakt in jouw team? Of bang dat er iemand uit kan vallen? Vaak zijn dit al de eerste signalen dat er iets moet gebeuren. Burn-out is niet per definitie een werkgerelateerd probleem, maar de werkomgeving speelt altijd een belangrijke rol in iemand z'n leven en kan daarom zeer bepalend zijn. Al helemaal hoe je als collega's met elkaar omgaat en het werk aanvliegt.

Daarom is het belangrijk om te snappen hoe een burn-out tot stand komt. Wat je bij je collega's kan herkennen en hoe je op een duurzame manier met elkaar kan zorgen dat iedereen zich goed voelt.

Benieuwd wat dit voor jouw organisatie kan betekenen?

wILLEN JULLIE OOK GENIETEN VAN DEZE RESULTATEN?

Nieuwe inzichten voor preventie

meer Onderling vertrouwen

vergroot gevoel van veiligheid

verbeterde
teamsfeer

WAT KAN IK VOOR JULLIE BETEKENEN?

Doordat ik in de afgelopen jaren steeds mensen aan de achterkant opving en hoorde waar ze tegenaan liepen, heb ik een enorme hoeveelheid aan kennis op kunnen doen waar het aan de voorkant aan ontbrak. Daarom besloot ik die kennis ook aan de voorkant in te zetten om teams, managers, directeuren en leidinggevenden te trainen waar ze kunnen en soms zelf moeten bijsturen. Burn-out preventie gaat verder dan het managen van stress en vraagt om een specifieke menselijke benadering.

Pieter Wijtenburg Burn-out Preventie Lezingen

lezing: burn-out in business

Tijd voor een andere kijk op burn-out binnen het bedrijf? Willen jullie het personeel kennis laten maken met de onderliggende oorzaak van burn-out en hoe ze daarmee om kunnen gaan?
Ik geef lezingen van 45 min tot 3 uur.

workshop burn-out preventie

Wil jij niet alleen de theorie en inspiratie, maar ook hands-on aan de slag? Praktische oefeningen om burn-out te herkennen en te vermijden? Hoe werkt dat op de werkvloer? Samen gaan we aan de slag in één of enkele opvolgende workshops.

teamcoaching trajecten

Waar liggen bij jullie in het team de valkuilen? Waar moet aan gewerkt worden om elkaar te versterken zodat iedereen zich happy voelt? Die vragen staan centraal in een teamtraject. Met als doel: meer vertrouwen, meer rust, meer begrip en een betere afstemming.

maak van jouw team of bedrijf een veilige en fijne omgeving voor happy werknemers!

voorbeeld teamtraject

1

maand 1 - vertrouwen bouwen

Vertrouwen is bij elke vorm van samenwerken van essentieel belang. Wanneer er onderling vertrouwen is renderen teams niet alleen beter, maar voelen ze zich ook veiliger.

2

Maand 2 - waar zit de stress?

In de 2e sessie vissen we de bronnen van stress omhoog. Hoe zorgen deze voor de stress en wat kunnen we hier aan doen?

3

maand 3 - burn-out preventie in de praktijk

Tijdens deze 3e sessie gaan we aan de slag met praktische tools en handvatten die ervoor zorgen dat we op tijd problemen herkennen en kunnen managen.

4

maand 4 - optimale effectiviteit

Burn-out preventie en team effectiviteit gaan hand in hand. Waar burn-out wordt vermeden, wordt aan effectiviteit gewerkt en vice versa. Dit bouwen we verder de toekomst in.

neem contact op en we verkennen samen de mogelijkheden

>