Ben jij op dit moment aan het doen wat je ECHT wilt?

Kies jij voor jezelf of ben jij nog conformistisch bezig?

En wanneer komt het moment dat jij ervoor kiest om je droom achter na te gaan?

Wanneer ga jij je mooiste leven leven?

 

Michael Pilarczyk schreef er een boek over, genaamd Master your mindset. Ik vond het een enorm inspirerend boek wat me heeft aangezet om na te denken over alles waar ik mee bezig was.

En om vervolgens nog meer actie te nemen in de richting die voor mij belangrijk was.

Your Roadmap to Success & Happiness

Maar ik ben nooit uitgeleerd en wil mezelf blijven ontwikkelen. Daarom ben ik Michael blijven volgen. Met name zijn 10-weken coachingsprogramma ‘Your Roadmap to Success & Happiness‘.

Your Roadmap to Success & Happiness start 6 mei 2017 en ik ben van plan om deel te nemen. Ik heb een bulk met plannen op de plank liggen die ik allemaal wil gaan uitvoeren en daarvoor kan ik wel wat hulp van een expert gebruiken.

Mocht jij nou twijfelen, of misschien ben je al van plan deel te gaan nemen. Dan heb ik nog een leuke verrassing voor je. Met de kortingscodefriends‘ krijg je nu €80,- korting op zijn programma wanneer je je hier inschrijft. Daardoor wordt het bijna een no-brainer.

Wie weet spreken wij elkaar dan tijdens de Mastermind Academy!

 

Dit 10 weken coachingprogramma gaat over persoonlijke ontwikkeling. Ik leer je hoe jij de beste versie van jezelf kunt worden; persoonlijk, maar ook op zakelijk gebied, financieel en zelfs spiritueel. Wil je meer succes? Ben je op zoek naar meer zingeving en geluk? Je eigen bedrijf beginnen of juist verre reizen maken? Meer tijd voor jezelf? Of ben je op een punt beland dat je het roer rigoureus wilt omgooien? Wat je ook gaat doen, er is altijd een next level. Wat is jouw next level?